Beställ rum : First Hotel Marin

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Konfirmation 2016

Konfirmation 2016

Finns på First Hotel Marin, Bergen

På First Hotel Marin vill vi gärna vara med och planera festligheterna för konfirmanderna. Vi kan erbjuda en varierad meny med både kalla och varma rätter och desserter i en festdekorerad lokal enligt era önskemål. Barn 3-11 år halva priset. Barn under 3 år gratis. I priset ingår en aperitif (alkoholfri), trerättersmeny eller buffé, kaffe och te, abonnerad lokal, dukning med vita dukar och vita servetter samt enkelt blomsterarrangemang. Välkommen till oss.

Läs mer

En perfekt bröllopsnatt

En perfekt bröllopsnatt

Finns på First Hotel Marin, Bergen

Spendera bröllopsnatten på romantiska First Hotel Marin på Bryggen i Bergen.

Överraska ditt hjärtas utvalda genom att boka ett av våra bästa rum, kanske en taksvit med egen jacuzzi och bastu? Eller ett charmigt De Luxe-rum med utsikt över hamnen och fiskmarknaden.

Läs mer

YOU & ME

YOU & ME

Finns på First Hotel Marin, Bergen

Är du trött på för mycket liv och rörelse? Kombinera dina franska känslor med stadens kanske bästa hotellrum. Det perfekta breaket kan vara en vistelse på First Hotel Marin.

Läs mer