Beställ rum : First Hotel Marin

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

 • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
 • 12+ = vuxen
 • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Penthouse suite
First Hotel Marin Restaurant
Conference at Marin

First Hotel Marin

First Hotel Marin i Bergen centrum erbjuder över 150 välutrustade rum med parkettgolv. Flera av dem har utsikt över hamnen och fisketorget. Hotellet har även ångbad, bastu och träningsstudio.

Vår profil

Centralt, Utsikt, Stora rum, Konferens, Business, Fritid.

Kontakt

 • First Hotel Marin
 • Rosenkrantzgaten 8, 5003, Bergen
 • +47 53 05 15 00
 • Kontakt

Aktuella erbjudanden

YOU & ME

Är du trött på för mycket liv och rörelse? Kombinera dina franska känslor med stadens kanske bästa hotellrum. Det perfekta breaket kan vara en vistelse på First Hotel Marin.

Läs mer

En perfekt bröllopsnatt

Spendera bröllopsnatten på romantiska First Hotel Marin på Bryggen i Bergen. Överraska ditt hjärtas utvalda genom att boka ett av våra bästa rum, kanske en taksvit med egen jacuzzi och bastu? Eller ett charmigt De Luxe-rum med utsikt över hamnen och fiskmarknaden.

Läs mer
 • YOU & ME

  Är du trött på för mycket liv och rörelse? Kombinera dina franska käns..

 • En perfekt bröllopsnatt

  Spendera bröllopsnatten på romantiska First Hotel Marin på Bryggen i B..

Mera

Frukosten inkluderar

Frukosten inkluderar

First Hotel Marin ingår alltid frukost i våra WebDeal- och Flex-priser som endast är tillgängliga när du bokar på Firsthotels.no på internet.

Escape Bryggen

Escape Bryggen

Escape Bryggen är ett roligt spel som lämpar sig för 2-6 spelare. Målet är enkelt: Kom ut ur det slutna rummet på mindre än 60 minuter genom att sätta fart på hjärnan. Lös gåtor, knäck koder och finn friheten. Vad väntar du på?

Läs mer

Officiell sponsor av Nattjazz

Officiell sponsor av Nattjazz

First Hotel Marin har varit sponsorer och samarbetspartner till Nattjazz sedan 2003. Unders dessa åren har ett flertal musiker och många kända namn övernattat hos oss, både jazziga men även inte så «jazziga» namn! Vi är stolta över att vara deras samarbetshotell och ser själva på oss som själva «Jazzhotellet» i Bergen.

Välkommen till nattjazz 26. maj - 4. juni 2016!

Läs mer

Konferenser och event

Konferens & möten

Vi erbjuder fullt utrustade konferensfaciliteter i stadens centrum och en modern restaurang.
Konferenslokalerna är moderna, smarta och smidig med en kapacitet på 2 – 180 personer.

Kontakta oss idag!

Inomhusparkering

Inomhusparkering

First Hotel Marin kan erbjuda inomhusparkering. Det finns ett parkeringsgarage under hotellet som drivs av Europark. Våra gäster ombeds använda detta då hotellet hiss går ner i garaget. Parkeringen betalas vid kiosken i parkeringsgarage. Receptionen är behjälplig vid ankomsten. Välkommen.

Läs mer

Online informationsbok

Online informationsbok

Här hittar du allt du behöver veta för att stanna hos oss. Välkommen till First Hotel Marin.

Klicka här för att läsa mer.

Miljöfyr

Miljöfyr

First Hotel Marin har nyligen certifierats som en ekofyr, en av de vackraste miljöcertifieringar som ett norskt hotell kan uppnå.

Läs mer

Golf

Golf

Bergen Golf Club ligger bara några minuters bilresa från centrala Bergen. Det finns utmärkta buss- och taxiförbindelser från Bergens centrum. Banan är en klassisk parkbana med härlig utsikt över omgivningens bergstoppar, vatten och skog. Bergen Golf Club välkomnar spelare på alla nivåer.

Läs mer