Beställ rum : First Hotel Marina

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

 

First Hotel Marina är ett idealiskt hotell för konferenser nära Köpenhamn, och till oss kommer du lätt med bil eller direkttåg från Köpenhamns flygplats. Vår professionella personal med omfattande expertis ser till att ditt evenemang blir lyckat.

Kontakta oss:

Telefon: +45 45 89 17 11

E-post

Konferens- och mötesförfrågan

Lokaler, Paket & Priser (PDF)

Konferenslokaler

Konferenslokaler

Mötesrummen på First Hotel Marina är i olika storlekar, och det är möjligt att kombinera flera av rummen så att det får plats för upp till 250 personer. Detta ger både stor flexibilitet och många möjligheter för individuella events med varierande interiör. Många av konferensrummen har utsikt över sundet.

Rummen har optimal ljussättning, luftkonditionering, internetanslutning och standard AV-utrustning.

Läs mer

Mötesrum

Mötesrum

Följ länken för en översikt över lokalepriser på First Hotel Marina.

Hotell, Konferens & golf

Hotell, Konferens & golf

I samarbete med Hørsholm Golf erbjuder First Hotel Marina nu spännande golfaktiviteter för såväl nybörjare som rutinerade golfare.

Hørsholm Golf ligger bara 10 minuter med bil från First Hotel Marina och är det perfekta valet när man vill kombinera konferensarrangemang med aktiva naturupplevelser.

Läs mer här (endast på danska)

Läs mer

Konferenspaket

Konferenspaket

Håll ångan uppe hela dagen. På First Hotel Marin gör vi allt för att du och dina gäster ska serveras fräsch och läcker mat så att ni håller fokus hela dagen. Nedan kan du läsa om våra olika konferenslösningar.

Läs mer

Teambuilding

Teambuilding

Vill du skapa den perfekta lagandan, eller vill du bara att ni ska ha kul tillsammans? Vi kan hjälpa dig.

I samarbete med våra pålitliga partners kan First Hotel Marina alltid erbjuda ett brett utbud av aktiviteter för både grupper och individuella konferensdeltagare.

Teambuilding

Karta

Karta

Ska du vara med på ett möte eller konferens? Det är lätt att hitta till oss. Hotellet ligger nära motorvägen och järnvägsstationen med direkt tågförbindelse till Köpenhamns flygplats. Vi har också fri parkering.

Karta och vägbeskrivning