Beställ rum : First Hotel Europa

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

 

Mortens Kro har med sin kosmopolitiska inredning hyllats av den danska turistorganisationen VisitDenmark som en av Aalborgs mest inspirerande kulinariska upplevelser, vilket är anledningen till att vi samarbetar med detta unika gourmetgästgiveri.

Hög kvalitet brunchbuffé

Hög kvalitet brunchbuffé

First Hotel Europa serverar en brunchbuffé med hög kvalitet och ett brett utbud av läckra delikatesser.

Vi är mycket måna om att erbjuda prima råvaror. En tredjedel av våra frukostvaror är ekologiska och alla mjölkprodukter som vi serverar kommer från Naturmælk – ett av Danmarks bästa ekologiska mejerier.

Kom och njut av vår härliga brunchbuffé och upplev bästa möjliga start på dagen. Klicka på länken nedan om du vill titta närmare på menyn.

Brunchbuffé menyn

Mortens Kro

Mortens Kro

More Images

Checka in på First Hotel Europa på eftermiddagen och på kvällen är du välkommen till Mortens Kro för ett utsökt glas champagne följt av en femrätters gourmetmeny med vinpaket samt kaffe och hemlagad choklad. Naturligtvis kan du sitta kvar på restaurangen så länge du vill.

Läs mer