Beställ rum : First Hotel Aalborg

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

 

Ska du arrangera ett möte eller en konferens i luftiga och ljusa lokaler, med utsikt över Limfjorden så är First Hotel Aalborg ett perfekt val. Hotellets centrala beliggenhet gör det lätt för alla att ta sig hit, oavsett om transportmedlet är bil, buss eller tåg. Den största av våra konferenslokaler tar upp till 50 deltagare.

För reservation och mer information:

Telefon: +45 98 10 14 00
E-post: aalborg@firsthotels.dk

Konferenslokaler

Konferenslokaler

Våra ljusa och luftiga konferenslokaler har enastående utsikt över vattnet. Vi har tre moderna och flexibla lokaler som kan användas för olika typer av arrangemang. Dessutom har vi ett styrelserum med två bord som tar åtta personer var.

Konferensgäster har gratis tillgång till Internet, och all standard AV-utrustning ingår. Möten och konferenser skräddarsys efter förfrågan. Här finns rum för både kvällsmöten, after work events och fulldagskonferenser. Vår restaurang erbjuder ett brett utbud av catering till alla slags konferenser.

Läs mer

Konferenspaket

Konferenspaket

På First Hotel Aalborg gör vi allt för att du och dina gäster ska serveras fräsch och läcker mat så att ni håller fokus hela dagen. Nedan kan du läsa om våra olika konferenslösningar.

Läs mer

Karta

Karta

First Hotel Aalborg är centralt beläget och hit kommer du enkelt med bil, tåg, buss eller flyg.

Karta och vägbeskrivning