Beställ rum : First Hotel Twentyseven

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Trendiga mötesrum

Trendiga mötesrum

First Hotel Twentyseven har ett litet mötetsrum för mindre möten och sammankomster. Mötesrummet tar upp till 10 personer och har LCD projektor, blädderblock, white board och konferenstelefon.

Det går bra att hyra rummet på timbasis och vi har även möjlighet att arrangera events för produktpresentationer, mottagningar och andra företagssammankomster.

Vi ser fram emot att ha dig som gäst!

Möt oss

Möt oss

Lev livet på First Hotel Twentyseven - 150 meter från Rådhusplatsen i Köpenhamn. Twentyseven har ett fint mindre mötesrum för privata och viktiga möten och sammanträden. Rummet passar för upp till 50 personer.

För mer information vänligen kontakta oss:

Telefon: +45 33 12 65 72

E-mailevent@firsthotels.dk

Läs mer

Court Yard

Court Yard

First Hotel Twentysevens Court Yard är en härlig och lugn oas där våra gäster kan koppla av, njuta av solen och ta en kopp kaffe eller förfriskning. Innergården är underbart ostörd – här får du verkligen chans till en stunds lugn och ro mitt i den pulserande staden.

Court Yard