Beställ rum : First Hotel Mayfair

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Deluxe at First Hotel Mayfair
First Hotel Mayfair suite
Standard Queen w./stool
Champagne and candle lights
Zebra stripes in the lounge area
Great meeting facilities

First Hotel Mayfair

First Hotel Mayfair har 106 olika rum. Hotellet erbjuder allt från Standardrum till rymliga Sviter. Reser du med barn, är sviterna helt perfekta eftersom de har separata sov- och vardagsrum. Både våra Deluxe-rum och Sviter är bra för dem som vill ha lite mer plats och extra lyx.

First Hotel Mayfair ligger i ett hus som byggdes i början av 1900-talet. 2008 genomgick hela hotellet en omfattande renovering och under 2016 utökas hotellet till 203 rum. Hotellets inredning hämtar inspiration från världens alla hörn och samtliga rum är stilrena och moderna. Överallt på hotellet hittar du konstverk i original från danska, italienska och asiatiska konstnärer.

Slappa av och njut ett glas bubbel i en stor skön soffa i lobbyn efter en lång dag med shopping och sightseeing, eller ta ett glas vin innan du går ut för att äta på kvällen.

Välkommen till First Hotel Mayfair.

  

Vår profil

Weekend, Business, Möten, Bekvämt, Välkomnande

Kontakt

  • First Hotel Mayfair
  • Helgolandsgade 3, 1653, Köpenhamn
  • +45 70 12 17 00
  • Kontakt

Mera

25 % rabatt på parkering

25 % rabatt på parkering

Vi erbjuder 25 % rabatt på parkering i Q-Park Vesterbro på Nyrospsgade 42, 1602 Köpenhamn V. Parkeringsgaraget ligger endast ett par minuters promenad från hotellet. Hämta din biljett i receptionen.

Parkeringsinformation

Cyklar till uthyrning

Cyklar till uthyrning

Bästa sättet att upptäcka Köpenhamn är på cykel. Om du vill uppleva staden som en äkta köpenhamnsbo har vi cyklar till uthyrning.

Pris:

DKK 150 per dag (till 12:00 pm)

Bagagerum

Bagagerum

På hotellet har vi ett bagagerum som är fritt att använda efter du checkat ut. Kontakta receptionen så hjälper vi dig.

Fri WiFi på First Hotels

Fri WiFi på First Hotels

Håll kontakten med omvärlden. På alla First Hotels är det fri tillgång till WiFi och Internet.

Street parking

Street parking

If you arrive to the hotel by car you can park right outside. However, the public parking cannot be pre-booked. Remember to check the applicable parking restrictions before you park.

Online City Guide

Online City Guide

I samarbete med Hotel Magazine kan First Hotels erbjuda en utvidgad guide till shopping, restauranger och kultur i Köpenhamn.

First Hotel Magazine City Guide

Om The Green Key

Om The Green Key

The Green Key® är en internationell miljömärkning av hotell, konferensanläggningar, vandrarhem, campingplatser och fjällstationer. Idag finns det ca 1800 anläggningar i 29 länder som är The Green Key miljömärkta.

Smiley Report

Smiley Report

Smiley rapporterna är ett poplärt sätt att betygsätta hotell och restauranger bland danska kunder och gäster. Rapporterna har även visat sig ha en positiv effekt när det gäller höjning av matkvaliteten.