Beställ rum : First Hotel Copenhagen

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

RESTAURANT  ELEMENTS

Lunsj
Måndag - Fredag 12:00 - 14:00
Her erbjudar vi typiske café-retter.

Middag
Måndag - Søndag 18:00 - 22:00
Her tilbyr vi moderne retter med råvarer fra lokale produsenter.

Stängt
Lördage stängt för lunsj samt söndage*
Vara lobbyshop erbjudar friske sandwiches och förfriskninger.

*Stängt för lunsj och midag på hälligdager.

Menu

Forretter/Starters:

Nordisk charcuteri fra ”OMHU” – hjemmelavede garniturer – friskbagt brød
Nordic charcuterie – homemade garnishes – freshly baked bread
FOR ONE DKK. 125,- / FOR TWO DKK. 205,-

Blomkålssuppe – ristet markchampignon – purløgsolie – radisecrudites – urter
Cauliflower soup – seared mushrooms – chive oil – crudites – herbs
DKK. 95,-

Røget andebryst – Karl Johan mayo – brombær – sprødt blomkål – rugchips – kørvel
Smoked duck breast – mushroom mayo – blackberries – crunchy cauliflower – rye crisp
DKK. 105,-

Caesarsalat – hvidløgscroutoner – Vesterhavsost – pocheret kyllingebryst – syltet rødløg
Caesar salad – garlic croutons – Danish hard cheese – poached chicken breast – pickled red onion
LILLE DKK. 90,- / STOR DKK. 150,-

Hovedretter/Main courses:

Tournedos af dansk oksemørbrad – råstegt selleri – dild – peberrodssauce – pommes fondant
Tournedos of Danish beef tenderloin – seared celery - dill – horseradish sauce – Pommes Fondant
DKK. 245,-

Skindstegt dansk kyllingebryst i citron og hvidløg – blomkål – græskarpuré – estragonsky – små bagte kartofler
Lemon-garlic marinated Danish chicken breast – cauliflower – pumpkin – tarragon sauce – small baked potatoes
DKK. 195,-

Taste of Copenhagen
Helstegt rødspætte – smørsauce på kapers og rødløg – persillemayo – små kartofler – persille
Whole fried plaice – buttersauce on capers and red onion – parsley mayo – small potatoes – parsley
DKK. 210,-

DAGENS DANSKE KLASSIKER / THE DANISH CLASSIC OF THE DAY
Serveres mandag til torsdag. Spørg venligst din tjener.
Served Monday to Thursday. Please ask your waiter.
DKK. 175,-

Vores favoritter/Our Specials:

Cheese burger – briochebolle – cheddar – syltede agurker – karameliserede løg – “Honey-mustard” mayo – pommes frites
Cheese burger – brioche bun – cheddar – pickled cucumber – caramelized onions – honey-mustard mayo – French fries
DKK. 175,-

Laksesandwich – koldrøget laks – ramsløgsbolle – tomat – agurk – syltet rødløg – dildmayo – pommes frites
Salmon sandwich – cold smoked salmon – ramson bun – tomato – cucumber – pickled red onion – dill mayo – French fries
DKK. 175,-


Desserter/Desserts:

Chokoladebrownie – havtorngratin – brændt marengs – mynte
Chocolate brownie – buckthorn gratin – burnt meringue – mint
DKK. 105,-

Hindbærfromage – kamille – mørk chokolade
Raspberry mousse – camomile – dark chocolate
DKK. 95,-

3 Danske oste – hjemmelavede garniturer
3 Danish cheeses – home made garnishes
DKK. 115,-

 

Wine Selection

Sparkling wine              Bottle | Glass

Codorniu 1551, Cava Brut, Spain 75 cl.  365,-  | 75,-

Nicolas Feuillatte, Brut Réserve, Champagne, France 75 cl.  695,- 

Nicolas Feuillatte, Palmes d’Or, Champagne, France 75 cl.  1495,-

 

White Wine

The 3 Wooly Sheep, Sauvignon Blanc, Marlborough, NZ, 2014 75 cl.  365,-  | 75,-

Riesling, Rayon De Lune, Bestheim, Alsace, France, 2013 75 cl.  375,-  | 85,-

Red Diamond, Chardonnay, Washington, USA, 2013 75 cl.  425,-  | 85,-

Louis Jadot, Chablis, Cellier de la Sablière, France, 2014 75 cl.  495,-  | 105,-

Veranza, Chardonnay, Valle de la Cina, Spain, 2014 75 cl.  295,-  | 70,-

 

Rosé Wine

Veranza, Rosado, Valle de la Cina, Spain, 2014 75 cl.  295,-  | 70,-

 

Red Wine

Fonterutoli, Chianti Classico, Mazzei, Italy, 2012 75 cl.    495,-  | 105,-

M. Chapoutier, Rasteau, Côtes du Rhône, France, 2013 75 cl.  455,-  | 95,-

Red Diamond, Cabernet Sauvignon, California, USA, 2011 75 cl.  425,-  | 85,-

Brazin, Lodi, Zinfandel, Central Valley, USA, 2012 75 cl.  495,-  | 105,-

Amalaya, Malbec, Calchaqui Valley, Argentina, 2013 75 cl.  365,-  | 75,-

The 3 Wooly Sheep, Pinot Noir, Hawke Bay, NZ, 2014 75 cl.  455,-  | 95,-

Veranza, Tinto, Valle de la Cina, Spain, 2013 75 cl.  295,-  | 70,-

 

Sweet Wine

La Playa, Late Harvest, Sauvignon Blanc, Chile 37,5 cl.  295,-  | 55,-

Moscato d’Asti, Alfiero Boffa, La Lupa, Piemonte, Italy 75 cl.  355,-

 

 

 

Menu (PDF)