Beställ rum : First Hotel Copenhagen

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

 

First Hotel Copenhagen är ett unikt konferenshotell i Köpenhamn. Vår huvudsakliga kompetens ligger i att planera, stöjda och bära upp stora möten och konferenser. Vi tar hand om allt från jobbintervjuer, exklusiva styrelsemöten och upp till fullskaliga internationella kongresser.

Konferensrum

Konferensrum

Vi har lokaler som matchar alla behov. Önskar du ett litet exklusivt möte installarar vi dig och ditt sällskap i vårat Boardroom, och vill du ha en stor öppen konferens finner vi den perfekta lösningen i vår Kongressal med plats för upp till 550 sittande gäster.

Vi erbjuder service i världsklass och har stort fokus på att du som gäst ska ha endast en kontaktperson här på hotellet, för att på så sätt, uppnå bästa restultat för bägge parter.

Läs mer

Konferens video

Konferens video

Se video från First Hotel Copenhagen och se själv varför hotellet erbjuder den perfekta lösningen för evenemang såsom konferenser och möten för dig och ditt företag.

Läs mer

360 graders rundvisning

360 graders rundvisning

Ta en titt på First Hotel Copenhagen i vår 360 graders presentation. Klicka på ikonen med handen nere i högra hörnet för att se bilden i olika vinklar.

Läs mer

Konferenspaket

Konferenspaket

Håll ångan uppe hela dagen. På First Hotel Marin gör vi allt för att du och dina gäster ska serveras fräsch och läcker mat så att ni håller fokus hela dagen. Nedan kan du läsa om våra olika konferenslösningar.

Läs mer

Uppfriskande pauser

Uppfriskande pauser

När det gäller uppfriskningar och pauser rekommenderar vi ett val av lättare buffé, färsk frukt, vatten, kaffe & te eller vad du nu önskar att förgylla dina konferensgästers närvaro med.

Njut av konsten på våra väggar eller ta en välbehövd paus i en av våra komfortabla designerstolar som finns i konferensavdelningen. Sänk axlarna, ta ett par djupa andetag och känn energin flöda till igen.