Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Vilka är vi?

Vilka är vi?

First Hotels är en ledande hotellkedja med bred spridning i vår hotellportfölj. Vi har över 90 unika hotell med centralt läge i utvalda städer i Norge, Sverige, Danmark och Spanien. Vår målsättning är att erbjuda kvalitetsupplevelser och individuella hotell. Alla våra hotell är därför unika i stil, atmosfär och inredning.

En hotellkedja för alla

En hotellkedja  för alla

First Hotels erbjuder dig som hotellägare möjlighet att marknadsföra ditt hotell på bästa möjliga sätt. Vårt huvudsakliga mål är att se till att ditt hotell ökar intäkterna och minskar distributionskostnaderna.

Vi involverar dig

Vad ger vi dig?

Vad ger vi dig?

Om du väljer att bli en del av First Hotels familj får du tillgång till 2000 unika hotellkollegor i Skandinavien och Spanien. Genom våra globala partnerskap gör vi ditt hotell synligt för gäster från hela världen. Du får också tillgång till bra inköpspriser av utrustning till hotellet genom vårt avtal med inköpsorganisationen Nores.

Läs mer hur vi kan hjälpa dig & ditt hotell

Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du veta mer om fördelarna med att vara en del av hotellkedjan First Hotels vill vi gärna höra från dig. Vänligen kontakta oss via e-post så kontaktar vi dig.