Discovery

Discovery

Discovery handlar om oförglömliga reseupplevelser – att gå på upptäcktsfärd under ytan och bakom fasaden och att få unika och autentiska lokala upplevelser. Discovery handlar givetvis också om ett medlemskap som värdesätts av 30 GHA-hotellvarumärken i hela världen med över 550 hotell, resorter, slott och span med wellness.

 

Lokala upplevelser - bara för dig

Vi på GHA är övertygade om att autentiska och minnesrika reseupplevelser är mycket mer värda än bonuspoäng. Därför har vi skapat Discovery som är ett innovativt koncept som ger dig möjlighet till fantastiska ”lokala upplevelser” sammansatta av lokala experter och vanligtvis bara tillgängliga för några få.

Med dig i åtanke

Discovery har skapats med dig i åtanke. Som medlem av Discovery bjuds du in till en värld som bara några få resenärer får uppleva. Våra erfarna team hjälper dig att gå på upptäcktsfärd i den lokala kulturen på sätt som du kanske aldrig har provat förut.

Upplev nu - något för alla smaker

Det spelar ingen roll om du bara har ett par timmar över på en affärsresa eller vill uppleva ett resmål sett med lokala ögon under en helg – Discovery kan erbjuda massor av ”lokala upplevelser” och det finns något för alla smaker.