Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Gröna Lund

Gröna Lund

På Stockholms attraktions- och nöjespark nummer ett, Gröna Lund är det lätt att få timmarna att gå. Bergochdalbanor, karuseller, flygande mattor och spöktåg blandat med spunnet socker, popcorn och chokladlotteri – kan det egentligen bli bättre?

På Grönan anordnas även konserter och underhållning för stora och små.

Gröna Lund håller säsongsöppet från slutet av april till slutet på september.

Gröna Lund ligger på Djurgården, och bor du på något av våra hotell i Stockholm, är det lätt att ta sig till och från nöjesparken. Se denna guide för hjälp att hitta Gröna Lund och planera ditt besök.

Information om bilden

Junibacken

Junibacken

Upptäck Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. Hoppa in i Sagotåget och möt Madicken, Emil och Karlsson på taket och många andra älskade barnboksfigurer.

Villa Villekulla, barnteater, lekfulla utställningar, barnbokhandel och mycket mer finns att upptäcka och uppleva på Junibacken på Djurgården.

Aquaria Vattenmuseum

Aquaria Vattenmuseum

Vatten, vatten och vatten. Kliv in i Amazonas djungler, upplev regnskogen, flodlivet och vad som finns i den nordiska vattenmiljön.

Lär om vattnets kretslopp och se alla de hajar, kräftdjur, stimfiskar, anemoner och koraller som finns i havsakvariet på Aquaria Vattenmuseum.

Aquaria Vattenmuseum ligger i närheten av Gröna Lund och ABBA the Museum på Djurgården i Stockholm.

Se fler tips på museer i Stockholm.

Tekniska Museet

Tekniska Museet

Den som vill leka, lära och ha ordentligt kul bör titta in på Tekniska Museet. Upplev film med hela kroppen i 4D och lär mer om energianvändning och hur våra val i vardagslivet påverkar miljön.

Gnugga geniknölarna, interagera och inspireras av de olika utställningarna på Tekniska Museet i Stockholm som med jämna mellanrum byts ut och förnyas.

Det enklaste sättet om du bor du på ett av våra hotell i Stockholm är att ta buss 69 för att besöka Tekniska Museet. Se mer information hur du tar dig till museet här.

Granne med Tekniska Museet ligger Kaknästornet som är värt ett besök när du ändå är i krokarna. Med sina 155 meter är Kaknästornet en perfekt utsiktsplats för den som vill se Stockholm från ovan. Restaurang finns i toppen av tornet.

Information om bilden

Skansen

Skansen

Skansen är världens äldsta friluftsmuseum. Ligger på Kungliga Djurgården med utsikt över hela huvudstaden.

Perfekt utflykt för hela familjen där man kan besöka ett historiskt Sverige i miniatyr och lära sig om traditionella hantverk och traditioner. Dessutom finns här även terrarium, aphus och zoo.

Besök Skansen hemsida här

Leksaksmuséet Stockholm

Leksaksmuséet Stockholm

Dockor, modelljärnvägar, bilar, nallar och allt annat du kan tänka dig i leksaksväg.

Leksaksmuséet i Stockholm spelas även barnteater med Teater Bambino.

Det finns även möjlighet att få sina egna gamla leksaker värderade.