Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Nationalmuseum

Nationalmuseum

Nationalmuseum är Danmarks största museum av kulturell historia. Museumets huvudattraktion är en klassisk 1700-tals herrgård, som ligger ett par minuter från First Hotel Twentyseven och First Hotel Kong Frederik.

Nationalgalleriet

Nationalgalleriet

Danmarks Nationalgalleri är ett utsökt museum för konstälskare. Inget annat museum i Danmark erbjuder ett så stort och varierat utbud av historiska konstverk. Här finns allt från tidig renässanskonst till banbrytande modern nutidskonst med målerier, skulpturer, skisser, grafisk konst, fotografi, videokonst och installationer. Kort sagt, 700 år av konst i hjärtat av Köpenhamn serverat på ett silverfat.

Ny Carlsberg Clyptotek

Ny Carlsberg Clyptotek

Ny Carlsberg Glyptotek är ett konstmuseum med internationell prägel i hjärtat av Köpenhamn, Här finns över 10 000 konstverk uppdelade i två övergripande samlingar.

Den ena visar verk från medelhavets vagga av västerländs kultur, den andra visar dansk och fransk konst från 18- och 1900-talet.

Louisiana

Louisiana

Det moderna museet Louisiana ligger på strandkanten av Humlebæck 35 km norr om Köpenhamn. Louisiana har en stor permanent konstsamling med över 3000 verk och är en av de största i Skandinavien. Museumet är ett av Danmarks mest besökta och här finner du konst från andra världskriget till dags dato tillsammans med tillfälliga specialutställningar och installationer. Endast 15 minuters bilväg därifrån, i Vedæek hittar du First Hotel Marina.