Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Ett kulinariskt mecca

Ett kulinariskt mecca

Köpenhamn är ett kulinariskt mecca. Över det senaste årtiondet har danskarna lyckats placera huvudstaden på den världsliga matkartan. Restaurang Noma, som stoltserar med stjärnor i Guide Michelin har tagit det nordiska köket till en helt ny nivå. Och med 15 Michelinstjärnor i staden är Köpenhamn en av Skandinaviens verkligt stora gourmetstäder.

Men Köpenhamn har så mycket mer att erbjuda än restauranger med Michelinstjärnor. Här finner du ett brett utbud av mat och vin i olika prisklasser, inriktningar och stil.

Fråga på något av våra nio First Hotels i Köpenhamn så tipsar vi dig om guldkornen.

Barnens val

Barnens val

Köpenhamn erbjuder många möjligheter när du vill ta med barnen på restaurang.

Många restauranger har barnstolar för mindre barn och specialmenyer anpassade för de små.

Restaurang BioMio i det fashionabla "Meat Packing District" eller Kødbyen, som utgörs av Köpehamns gamla slakthusområde, serverar organisk och god mat anpassat för barn. BioMio ligger bara ett stenkast från First Hotel Mayfair.

Vi rekommenderar också:

På liten budget

På liten budget

I takt med att den världsomspännande finanskrisen tagit ett hårdare tag om våra plånböcker och restauranger tvingats stänga dörrarna, har en ny överlevnadstrend börjat växa fram; enkelheten. Borta är de grandiosa menyerna med massor av rätter att välja mellan.

Istället satsar många restauranger på enkla och samtidigt läckra och prisvärda trerättersmenyer. Många kan man få för ca 200 danska kronor.

På First Hotel Kong Frederik hittar du The Italian. Här är konceptet enkelt; perfekt pizza och superb pasta. Det går ocskå helt fint att avnjuta en trerätters för den som vill det.

Vi rekommenderar även:

  • La Galette i det latinska kvarteret
  • Madklubben - dessa restauranger ligger på flera platser runt om i centrala Köpenhamn
  • Nose2Tail - i "Meat Packing District" nära First Hotel Excelsior