Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Liseberg

Liseberg

Liseberg är Skandinaviens största nöjespark och en av de största i Europa. Hitta ditt favoritåk bland Lisebergs 35 olika attraktioner, njut parkområdena och trädgårdarna och se Sveriges populäraste artister spela på Stora scenen.

Liseberg i Göteborg

Universeum

Universeum

Åtta olika hajarter, regnskog med apor, pilgiftsgrodor och exotiska fåglar och möjlighet att utforska rymdens oändliga djup. Universeum är Nordens största science center och ligger centralt till i Göteborg. Sju våningar med allt från regnskog, akvarier till solsystem och tankenötter att knäcka.

Slottsskogens Djurpark

Slottsskogens Djurpark

I Slottsskogen kan både barn och vuxna lära mer om nordiska djur och den fauna vi har omkring oss. Här finns allt från älg och hjort, till gutefår och knubbsäl, liksom gäss och gotlandsruss. Följ gångstråket på Barnens Zoo förbi hagarna och titta på djuren, har du tur kanske du till och med får klappa dem. Desstuom är det möjlighet till ponnyridning på Gotlandsrussen varje dag.

  • Matning av knubbsäl och humboldtpingvin (Djurparken)
  • Sälarna matas varje dag kl. 14.00
  • Pingvinerna matas varje dag kl. 14.30

Paddanbåtarna

Paddanbåtarna

Ta en tur på vattnet. Med Paddanbåtarna får du en guidad tur av Göteborg längs kanalerna, under 20 broar och ut i hamnen. Lär om Göteborgs uppbyggnad och försvar, se de gamla klassiska skeppsvarven och hur staden utvecklats från 1600-talet.