Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Fisk- och skaldjur

Fisk- och skaldjur

Med salta vindar från Kattegatt, och kobbar och skär som en naturlig del av staden är det inte så konstigt att du hittar några av landets bästa fisk- och skaldjursrestauranger i Göteborg.

Passa på att njuta av nyfångad fisk, hummer, räkor, ostron och andra delikatesser från havet när du är i staden.

Vi rekommenderar ett besök på:

 

Fiskekrogen

På Lilla Torget 1 ligger denna klassiska restaurang som kan stoltsera med mer än 300 olika viner på listan tillsammans med sjömat i världsklass. Fiskekrogen arrangerar även vinprovning, matlagningskvällar, events, fisketurer med mera. Håller stängt under sommaren.

 

Långedrag Värdshus

15 minuter utanför stan, i Västra Frölunda, hittar du denna pittoreska pärla. Ligger direkt vid havet och har fönster ut mot skärgården så att du kan njuta både utsikten och den havsinspirerade menyn. Här går det även att arrangera konferenser, events och bröllop.

 

Restaurang Gabriel

Ligger i välkända Feskekörka. Lunchmenyn varierar beroende på säsong och fångst. Se köket medan du hugger in på skaldjursbuffén. 

 

Sjömagasinet

Detta är ett måste för alla som älskar fisk och skaldjur. Beläget på Klippans Kulturreservat med härlig utsikt mot entrén till Göteborgs hamn. Sug in den historiska atmosfären i huset som dateras från 1775 medan du njuter den klassiskt välsmakande menyn i absolut toppklass.