Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Ett hav av restauranger

Ett hav av restauranger

Med salta vindar från Kattegatt, och kobbar och skär som en naturlig del av staden är det inte så konstigt att du hittar några av landets bästa fisk- och skaldjursrestauranger i Göteborg. Passa på att njuta av nyfångad fisk, hummer, räkor, ostron och andra delikatesser från havet när du är i staden.

Besök Fiskekrogen, Långedrags Värdshus, Restaurang Gabriel och Sjömagasinet för att smaka på västkustens läckerheter.

Fisk- och skaldjursrestauranger

Guide Michelin

Guide Michelin

Göteborg kan stoltsera med hela fyra restauranger som fått en stjärna i respekterade Guide Michelin. Så putsa skorna, ta din kära under armen och låt Göteborgs bästa kockar fylla er med matkärlek och njutningsglädje.

Besök Kock & Vin, Restaurang 28+, Restaurang Fond och Thörnströms Kök och ge smaklökarna en välförtjänt gåva.

Guide Michelin restauranger i Göteborg

Mer än bara mat

Mer än bara mat

Om du är ute efter något mer än bara lunch eller middag rekommenderar vi att testa dessa restaurangerna när du är i Göteborg. Unika på sitt sätt men med samma höga standard när det gäller mat och service.

Besök Linnéa Art Restaurant, Heaven 23, Kometen och Hard Rock Cafe för att uppleva mer än bara maten.

Mer än bara mat

På First

På First

First Hotel G erbjuder mat och dryck i toppklass med utomordentlig service. Ta en drink och slappa på Cristal Bar eller njut menyn på G mat & vin med utsikt över myllret av människor på Centralstationen.