Beställ rum

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

STOCKHOLM

Stockholm

Stockholm är en fantastiskt vacker stad byggd på 14 öar. Pittoreska och charmiga Gamla stan, modern arkitektur och närheten till vattnet gör Stockholm till en kontrastrik stad med allt på nära avstånd. I Stockholm kan du njuta både de ljusa sommarnätterna och de gnistrande vinterdagarna. Här finns så klart sevärdheter som Stockholm slott, Moderna Museet, Skansen och så klart nöjesparken Gröna Lund som passar lika bra för hela familjen, liten som stor.

 

Upplev Stockholm & bo på First Hotels

GÖTEBORG

Göteborg

Göteborg, Sveriges näst största stad har blivit internationellt känd för sitt innovativa kök, inte minst när det gäller fisk och skaldjur. Göteborg genomgår för närvarande en spännande förvandling från en hamn- och industristad till en modern kultur- och sportstad och är en lagom stor stad med trivsam atmosfär. Här finns mycket att hitta på; som att ta en heldag på Liseberg, upptäcka stadan från kanalerna i Paddan-båtarna, gå på konsert eller sportevenemang på Nya Ullevi eller shoppa loss längs Avenyn.

 

Upplev Göteborg & bo på First Hotels

KÖPENHAMN

Köpenhamn

Varför inte unna dig en härlig tur till fantastiska Köpenhamn med sina spännande stadsdelar, levande gatuliv och impulser från stora vida världen? Bo på läckert nyrenoverade First Hotel Mayfair i hjärtat av huvudstaden, släng dig på cykeln och upplev stadens kulturliv och underhållning på två hjul. Som du säkert vet är Köpenhamn världsberömt för sina smørrebrød och gastronomi i världsklass. Upplev detta och mycket mer med First Hotels som erbjuder fem unika hotell i den danska huvudstaden.

 

Upplev Köpenhamn & bo på First Hotels

OSLO

Oslo

Oslo ligger vid den vackra Oslofjorden. Staden är mycket populär bland resenärer som vill åka på storstadssemester nära naturen. En kort båtresa är allt som behövs från att ta dig från storstaden till en solig strand eller så kan du koppla av i en av Oslos många parker. Förutom de välkända sevärdheterna, som exempelvis Edvard Munch-museet, bjuder Oslo även på ett spektakulärt nytt hamnområde med ett modernt operahus.

 

Upplev Oslo & bo på First Hotels

MADRID

Madrid

Bo på ett av våra 20 First Hotels i Madrid och upptäck en av Europas största huvudstäder. Den spanska huvudstaden är en kulturstad med historia – och EU:s tredje störs stad efter London och Berlin.

 

Upplev Madrid & bo på First Hotels

BARCELONA

Barcelona

Bo på ett av First Hotel Petit Palace-hotellen i hjärtat av Barcelona och upplev en av Europas mest spännande destinationer. Barcelona är Spaniens näst största stad och en viktig turistdestination med museer, fina restauranger och ett pulserande nattliv. Barcelona har också vackra stränder och natur.

 

Upplev Barcelona & bo på First Hotels

BERGEN

Bergen

Bo på First Hotels i Bergen och gå på upptäcktsfärd i den pulserande staden med både historiska upplevelser, musik och inspirerande gastronomi. Vi kan varmt rekommendera att du ber vår personal på First Hotel Marin om insidertips och ytterligare information om stadens alla evenemang, attraktioner och upplevelser.

 

Upplev Bergen & bo på First Hotels

MALMÖ

Malmö

Upplev Malmö. Här finns ett myller av caféer, restauranger, kulturupplevelser, shopping, små och stora butiker och massor av spännande saker att göra. Besök Moderna museet, njut den vedeldade bastun i Ribersborgs Kallbadhus varvat med salta dopp i havet eller spendera en heldag i Folkets Park.

 

First Hotels erbjuder två centrala hotell i Malmö; First Hotel Jörgen Kock som ligger ett par hundra meter från Malmö Centralstation, och First Hotel Mortensen som ligger i närheten av Lilla Torg.

 

Upplev Malmö & bo på First Hotels